Guild Wars 2

Door HarryL op maandag 6 juli 2015 14:30 - Reacties (5)
Categorie: Guild Wars, Views: 2.037

Eerder speelde ik altijd Guild Wars, kon hier eigenlijk nooit echt mijn draai in krijgen, heb wel de uitbreidingen gekocht toen der tijd... Maar nee, het kon mij niet echt aanzetten tot het spelen van het spel.

Nu ben ik een week of 3 geleden overgehaald door een goede vriend van mij om Guild Wars 2 eens te gaan proberen. En ja hoor! Wat een super spel is het. Inmiddels, een paar week verder (ook met regelmaat niet echt kunnen spelen vanwege drukte) heb ik inmiddels een Level 21 Necromancer en ben ik naar mijn gevoel al een mooi eind in Story mode.

Ik moet nog veel uitvinden, maar dat komt allemaal wel, ik vind het in ieder geval een super leuk spel!

Tot zo ver mijn eerste, korte, blogje... Er zullen nog wel een aantal volgen!

Volgende: Voorstellen.... 07-'15 Voorstellen....

Reacties
Door Tweakers user Remz, maandag 6 juli 2015 14:44

http://www.reddit.com/r/GuildWars2

Zeer aan te raden om op de hoogte te blijven wat er allemaal speelt in de community. Veel plezier!

Door Tweakers user HarryL, maandag 6 juli 2015 14:46

Thanks! Daar kan ik wel wat mee!

Door Tweakers user SECURITEH, donderdag 9 juli 2015 02:09

Ondanks dat ik GW2 tot level 80 (rond de 120 uur voor nodig gehad met mijn eerste karakter door veel verkennen etc.) ben gekomen en bijna het personal story af heb (2 missies die ik nog moet meen ik) ben ik de interesse in de game verloren, the living story is te langzaam uitgerold om mij geinteresseerd te houden maar het is wel de enige MMO die mij meer als een handje vol uren geinteresseerd heeft kunnen houden. Dus wat dat betreft kan ik mij inleven in de interesse voor de game, maar wat ik mij wel afvraag, is er nog leven in de starting area's? Zeker nu met de aankomende release van Hearth of the Thorns.

Edit: Wat dat betreft heb zo terug denkende eigenlijk nooit fatsoenlijk grip gekregen op het bouwen van een goede character build of end game content in het algemeen... Aan de ene kant voelt het als of ik een deel van de game heb gemist maar aan de andere kant ben ik niet bereid om de benodigde tijd hiervoor in de game te steken.

[Reactie gewijzigd op donderdag 9 juli 2015 02:13]


Reageren is niet meer mogelijk